Wednesday, 12 September 2012

Segmen Hanif Idrus Menerjah


Kali ini fara nak join satu segmen dari blogger Hanif Idrus. Husband fara yang tag fara untuk join segmen ni. Motif segmen ni ialah untuk menarik lebih banyak trafik dan follower ke blog kita.Jeles tengok blog hubby fara yang dah banyak follower dia.

Blogger Hanif Idrus ni akan personally terjah blog kita. Harap backlink akan melimpah ruah macam income dari bisnes korset Premium Beautiful ni.

MULA PADA 27 AUGUST HINGGA 30 SEPTEMBER 2012

Cara nak sertai segmen ni pun senang jer. Kawan2 klik je kat banner segmen ni. Terus secara tak sedar kawan2 dah sampai ke blog abang ni

Nak tag pada kawan2 yang baca blog ni boleh? 

42 comments:

  1. Thanks kerana Join Segmen saya.
    Saya amat menghargai sokongan anda kepada segmen ini.
    Jom pergi ke Senarai Peserta:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html
    Setiap hari peserta semakin bertambah ( kini 87 orang)
    JOM TAMBAH FOLLOWER.
    Thanks

    ReplyDelete
  2. dtg terjah n follow dr segmen yg sme!

    http://miraedo92.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  3. Salam n hye~!!

    dtg dr segmen yg same..
    dh follow sni..
    salam knal ye.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Hai.. datang terjah dari segmen yg sama dan follow sini juga
    sudi2lah terjah blog saya juga
    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/08/segmen-8-hanif-idrus-segmen-menerjah.html
    Salam perkenalan

    ReplyDelete
  5. http://www.aynoranur.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    salam kenal,
    datang dari segmen yg sama dan follow sekali..tq

    ReplyDelete
  6. singgah BW sini dari segmen yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  7. salam! nice blog. dtg dr segmen yang sama. dah follow dan terjah awak! jemput ke blog saya yang tak der paper neh :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  8. As-salam,
    datang terjah dari segmen yang sama. jom ke blog saya. :) salam perkenalan dihulurkan :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  9. terjah dari segmen yg sama. dah follow sini. jemput follow sy ya. hihi :)

    ReplyDelete
  10. http://norumara.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama.. saya da follow,..:)

    jemput datang blog ye..:).. maksehh
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  12. terjah malam,, ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen sama...jom singgah blog kathy..salam perkenalan...

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    U in my bloglist
    Hanif blog bloglist
    Additional item join my segmen..hehehehhe
    Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahaha
    Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
    Jumlah peserta kini 97 orang

    ReplyDelete
  15. terjah sini

    http://zafikstory.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal..datang ziarah dari segment yang sama...

    ReplyDelete
  17. Folo sini... dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  18. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    pukul 1.59 pg dtg menerjah..
    dr segmen yg sama peserta no 37
    salam perkenalan..dan follow sini

    jom ke blog bonde :)

    ReplyDelete
  19. salam, terjah dr segmen yg sama... follow sini balik...hihi

    ReplyDelete

  20. singgah dan follow sini dari segmen yang sama.. jemput singgah balik yer...

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  21. Singgah Dari blog Hanif Idrus :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Singgah Dari blog Hanif Idrus :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  24. dari segmen yg same n follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  25. done follow you .. jom , visit n follow blog sya jgk :)

    http://amiraarbain.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  26. singgah segmen sama
    http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah-nak-tulis.html

    ReplyDelete
  27. Salam.. dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  28. follow sini dari segmen sama.follow me back ok. http://iqmareffendy99.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  29. dah follow sini. follow balik tau? :)

    http://resipidarihati.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  30. Salam,done follow sini..jom singgah blog sy?thanks...

    ReplyDelete
  31. SAMBUNG Blogwalking untuk dari Segmen Hanif Idrus Segmen Menerjah

    http://www.erazfadli.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  32. Updated ke 7
    Jumlah peserta kini 110 orang ..thank yekkkk
    Sila lihat senarai peserta di:
    Hanif Idrus Senarai Peserta
    Jom serbu dan blogwalking!!

    ReplyDelete
  33. Salam terjah dri segmn y same =)

    ReplyDelete
  34. Sudah follow...dtg dr segmen yg sama!Salam perkenalan dr saya...:)

    ReplyDelete
  35. terjah n follow dari segmen yg sama..slm perkenalan n Happy BW !!jum ke blog ifa dan jemput follow..thanx:)

    ReplyDelete
  36. salam perkenalan dan salam terjah! :-) dOne follow ur blOg. jemput jd follower sy yea. macehh :-)

    http://arissa87.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  37. membalas kunjungan dr segmen yg sama...

    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  38. dah follow kamu

    dari segmen yg sama

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  39. salam aidiladha..=) husna singgah sini dari segmen yg sama..maaf sebab lambat singgah..^^V

    terjah balik jom..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete