Tuesday, 10 July 2012

Ibu dengan 6 angka??

*cdm hanis haizi*

selamat pagi untuk hari ni...actually fara da jadi silent reader blog dia ni da lame..... tu lah hanis haizi....feymes tu sbb dh masuk paper popular lg(ni suratkabar harian di Malaysia,takkan nk tipu kan??)...dia ni sepupu kepada leader fara,fazi..cdm pertama di johor...

ble tgk je mcm tu, terbeliak juga la biji mata ni..pendapatan 6 angka..eh puan2..6 angka tu bukan rm6+++ tau...6 angka tu dh ratus ribu...seronok kalau kte pon same2 dpt pendapatan mcm tu..nk g beli sayur, nk g beli ikan, nk g beli gelang, nk g beli kete, nk g beli umah...silap2 kte bleh beli cash lg sume tu...
(tolak ikan ngan sayur la ye)..
selain untuk kesihatan badan, korset PREMIUM BEAUTIFUL mmg boleh menjana pendapatan...tp kene la kte usaha..stakat duduk, buka blog org je..mane nk dpt mcm tu kan...so, ingt, perkara paling penting ialah LANGKAH PERTAMA BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL
 
*tak cuba maka mmg tak berjaya*

saya pon dh tak sabar utk terus berjaya sbb sekarang ni ramai yg call dan tanya ape kelebihan korset nih..nk cite panjang2 kat sini pun susah jugak...cer puan2 dan dara sekalian telefon je saya

FARA
019-2834647
fa_rin4@yahoo.com


2 comments:

  1. hoh?! encik hanis idrus komen kat entri saye? soooo swit...

    ReplyDelete