Saturday, 28 July 2012

Khas Untuk Bakal Pengantin Sahaja


*teruk tul solekan pengantin kat negara lain*
selamat tengahari semua..anda dh start rs lapar?? alaa...tahan la..tak lama dh nk buka ni...kepada bakal pengantin perempuan  yg tak masak utk tghr ni, jom kite bercerita sikit tentang event korang yg bakal mendatang.

fara perhatikan sejak 2-3 tahun lepas,dah jadi mcm trend plak untuk buat kenduri kawen time raya.biasa org buat time cuti sekolah jer.tp mungkin bile cuti sekolah, jemputan tu semua dh jadi tepu sbb byk sgt.clash sana sini.sebagai alternatif, amek la cuti raya utk bt kenduri.sedara mara pun ramai sbb org sume balik kampung kan.

kebetulan ade sepupu fara yg akan melangsungkan perkahwinan dan buat kenduri pada raya ke 4 nanti.hmm...masa bersanding tu mesti nak pakai cantik2 kan...sekali seumur hidup,kene la pakai cantik2 dik oi...start dari sekarang (patutnya dari dulu) kene jaga dh badan tu..utk bakal2 pengantin lain juga, kene la jaga badan.fitting baju pengantin macam nk bagai.kang time bersanding, ade ketat sana, ketat sini.tak nak la macam tu..
*perghh..melaram mcm ni la time sanding nanti*

ni yg nk promosi ni.kalau la adik2 sume pakai korset Premium Beautiful , insyaAllah masalah bentuk badan yg de lebih2 tu dapat disetelkan dengan serta merta. Ramai yg dh mencuba dan berpuas ati dengan hasilnya. fara je tak dipertemukan dengan korset hebat tu masa bersanding hari tu..ruginye rasa..so, pada adik2 yg belum terlewat mcm fara ni, bertindak segera. order satu utk diri sendiri. yg penting mesti nmpk mcm raja betul time bersanding tu.

*err..tp tak nk la mcm ni..baju pengantin ke?*

12 comments:

  1. Hai =) saya follow kamu ye..

    Nice entry...kamu kata ni untuk yang dah kawen ke? hehehe...saya belum tapi terbaca la pula =P Toeng.

    Salam Ramadhan =)

    share : http://www.sofinahlamudin.com/2012/07/keluh-kesah-itu-merugikan.html

    ReplyDelete
  2. dh blogwalking back n foloo...trimas

    ReplyDelete
  3. sy dh kawin, dh selamat pun :) suami sy xkisah sangat pasla isi yang lebih2 tu tp bila diri sndri asal kurus mmg rasa perlu korban duit utk badan kmbali pada asl..tq share

    ReplyDelete
    Replies
    1. korban duit takpe..jgn smpi perkahwinan yang terkorban..lakukan langkah pertama

      Delete
  4. Wah!! promote lagi...
    Tapi saya sokong, perkahwinan ini adlah satu perubahan dalam hidup kita.So masa itulah kit akena pakai cun-cun dan ditambah kroset premium beautiful lagi cun ...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh tentu la...pompuan nk melaram time tu la..sekali seumur idup

      Delete
  5. da follow sini. membalas kunjungan... teringat memori perkahwinan 3 thn lepas. sekejap je masa berlalu

    ReplyDelete